Titty Talk #6: BFF breakfast

Plakkende kralen en stapels pannenkoeken. Zo zag de Titty Talk van afgelopen donderdag 25 april eruit. Een breakfast-editie voor de early birds bij Moak Pancakes in Amsterdam! In samenwerking met onze partner/netwerk/friends van Bumble. Het thema was ‘BFF’ (Best Friend Forever).

Het was weer een speciale talk. We waren met een intiem groepje mensen en iedereen was een spreker. Er werden complimenten uitgedeeld en vriendschapskettingen voor elkaar geregen. De vraag “Wat is iets dat jij de afgelopen week hebt bereikt en waar je trots op bent?” werd uitvoerig besproken. De antwoorden liepen totaal uiteen: belasting op tijd gedaan, niet geplast tijdens een lange film & de motivatie voor werk weer teruggevonden. En jij? Waar ben jij trots op?

Laat het ons weten via thetittymag@gmail.com of stuur ons een DM via Instagram! Én er zullen natuurlijk nog vele inspirerende Titty Talks volgen. Dus wil je er de volgende keer bij zijn? Houd dan onze site in de gaten. Dan weet je zeker dat je niks mist!

previous arrow
next arrow
Slider