Soms zijn woorden niet genoeg: 10 kunstwerken tegen de abortus-ban

Jouw lichaam, jouw keuze. Het klinkt simpel, maar voor een heleboel witte mannen in Alabama is dat het niet. Abortus is daar vanaf nu illegaal, zelfs na verkrachting of incest. Er staat een gevangenisstraf van wel 99 jaar op voor artsen die zich niet aan de wet houden… 
Maar gelukkig wordt er niet stilgezeten. Over de hele wereld komen er mensen in opstand. Zo ook kunstenaars. Soms zijn woorden niet genoeg. En daarom delen wij vandaag 10 van deze krachtige kunstwerken met jullie! 

View this post on Instagram

republicans are literally reptiles,,,,

A post shared by amy (@sketchyamy2) on

https://www.instagram.com/p/BxQsxFrAASg/

View this post on Instagram

The end.

A post shared by Lovesome Dove//Angela Larsen (@lovesomedove) on