Titty Talk #7: The female/femme artist breakfast!

Wat inspireert jou? Dat was de vraag die centraal stond bij de Titty Talk van afgelopen woensdag 29 mei. Een breakfast-editie bij Local Hero in Amsterdam! In samenwerking met onze partner/netwerk/friends van Bumble. Het thema was kunst in alle vormen en maten en gemaakt door female/femme creatievelingen.

Inspiratie is overal te vinden, dat was wel duidelijk. In het licht, elkaar, maar ook het event zelf was erg inspirerend. Het was een openhartige talk, waar we weer een heleboel fantastische vrouwen hebben leren kennen. Naast alle andere creatievelingen die aanwezig waren, deelden Sella Molenaar (illustrator), Sioejeng Tsao (creatieve duizendpoot en activist), Lisette Ros (conceptueel performance artist), Kimberly Jenneskens (modeontwerper) en Gerdien van Halteren (illustrator) uitgebreid hun werk en verhaal met ons. Wie zijn zij? En vooral, waar willen ze heen?

Waar raak jij door geïnspireerd? Laat het ons weten via thetittymag@gmail.com of stuur ons een DM via Instagram! Er zullen natuurlijk nog vele inspirerende Titty Talks volgen én dit event was het begin van iets veel groters en mega leuks… Dus houd vooral onze site en socials in de gaten! Dan weet je zeker dat je niks mist!

previous arrow
next arrow
Slider