Cath's interactieve rondleiding langs de vrouwen in het Gemeentemuseum

Vrouwen in de kunst. Welk kunstwerk kan alleen door een vrouw gemaakt zijn? Wat zie je? En wat was volgens jou de achterliggende gedachte? Alles werd besproken tijdens de interactieve rondleiding van TittyMag’s Cathelijne in het Gemeentemuseum Den Haag! 

Het was een inspirerende en zeker ook leerzame middag vol mooie kunst en fijne gesprekken. Iedereen deelde zijn eigen perspectief. En natuurlijk vertelde Cathelijne ons de indrukwekkende verhalen van de kunstenaars en hun kunst. We kwamen langs werken van Louise Bourgeois, Charley Toorop, Iris Kensmil en Sarah Lucas.

Na de tour kwamen we nog even bij elkaar voor een drankje in de zon. Shoutout daarvoor naar onze partner/friends van Bumble. Er werd na gekletst over van alles en nog wat. Het was namelijk ook Nationale Toplessdag. Uiteraard kwam de ‘free the nipple’ discussie even om de hoek kijken.

Denk je nu: shit daar had ik graag bij willen zijn! Wees niet getreurd. Deze rondleiding was zeker niet de laatste. En er zullen (natuurlijk) nog vele andere toffe events volgen. Dus houd vooral onze site en socials in de gaten, zodat je niks mist!

previous arrow
next arrow
Slider