Titty Talk #11: Wat is vrouwelijkheid voor jou?

Vrouwelijkheid, wat is dat eigenlijk? Kan je er überhaupt wel een definitie aangeven? We spraken erover (in de breedste zin van het woord) tijdens onze elfde Titty Talk in het Meterhuisje op het Westergasterrein. In samenwerking met onze partner/friends van Bumble en House of Eussi. En naast een fijn gesprek, was er ook iets heel speciaals te zien, namelijk onze ‘womxn’ expo!

Vrouwelijkheid is voor iedereen verschillend, maar twee woorden die opmerkelijk vaak voorbij kwamen waren toch wel: kracht en liefelijk. En dan vooral die combinatie. Dat iedereen een andere kijk heeft op dit onderwerp, was ook goed te zien bij de expositie. We bewonderden het werk van Bete van Meeuwen (fotograaf), Lotte Dale (fotograaf), Elise Borsboom (vulva-kunst), Mariëlle Kuin (vulva-sieraden) en Sioejeng Tsao (illustrator).

Kon je hier nou niet bij zijn, maar wil je het werk van deze fantastische vrouwen wel graag bewonderen? Dat kan! Het werk is een maand lang te zien in het Meterhuisje, dus aarzel niet en ga zeker even langs. En hoor/zie/ervaar ook gelijk wat House of Eussi allemaal doet.

Wat is vrouwelijkheid voor jou? Laat het ons weten via thetittymag@gmail.com of stuur ons een DM via Instagram! Er zullen natuurlijk nog vele inspirerende Titty Talks volgen, dus houd vooral onze site en socials in de gaten! Dan weet je zeker dat je niks mist!

previous arrow
next arrow
Slider