Goede voornemens

-

Elk jaar bereiken we het punt dat je terug kijkt op je jaar en dit uitgebreid reflecteert. ‘Wat ging er goed en wat kan beter?’ Daarom bedenken we altijd goede voornemens om het nieuwe jaar te optimaliseren. De meningen over ‘goede voornemens’ zijn verdeeld, de een krijgt er een energie van de ander wordt er juist moe van. Ik zelf vind het wel wat hebben. 

Ik vind het altijd schattig als mensen voornemens hebben en vooral als ze dit met enthousiasme met je delen.
Ik zelf vind het ook erg fijn om doelen te hebben, om ergens voor te werken. Vaak als ik mij verdwaald voel in mijn eigen leven merk ik dat ik geen doel heb. Daarom houd ik ervan om een nieuw jaar te beginnen, een nieuw begin!
Ook al moet ik toegeven dat ik elk jaar wel dezelfde doelen op mijn lijst heb staan zoals; meer sporten, skin care routines oppakken en gezonder eten. Toch houd ik ervan om dit elk jaar weer op 1 januari met een brak kater hoofd te noteren in mijn voornemens lijstje. Want wie weet lukt het dit jaar wel!
Beste wensen iedereen en onthoud wat je voornemens ook zijn ga er lekker voor!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish