Danielle Nijhuis die gewoon door de telefoon voelt: “Je hebt een zware tijd achter de rug.”

-

Deze week kom je de liefde van je leven tegen. Ik kijk verschrikt op. Dit is mijn week ik voel het. Terwijl de conducteur om mijn kaartje vraagt en ik snel mijn Metro terug sla naar pagina 2, zeg ik: ‘damn Uranus’. Grapje ik denk het. Je hebt de neiging om overal met volle vaart in te gaan, zet een stapje terug en je zult meer bereiken. Las ik net nog en ja, wat er in je horoscoop staat kan je maar beter ter harte nemen.

Je kan niet de liefde van je leven willen ontmoeten en voor de rest lak hebben aan je horoscoop. Zo werkt het niet. Of toch wel? Ik heb al tien keer gelezen dat ik de ware zou tegenkomen. Ik wil graag een eerlijke horoscoop. Zo’n eentje die echt zegt hoe het zit. Deze week ga je echt een kutweek hebben, bereid je er maar vast op voor.

Dan kan het alleen maar meevallen. Toch? Bij Astro TV zijn ze tenminste eerlijk. Danielle Nijhuis die gewoon door de telefoon voelt: ‘Je hebt een zware tijd achter de rug. Je stond altijd klaar voor anderen, maar nu kan dat even niet. Denk aan jezelf.’ Dat is nog eens advies waar je wat aan hebt. Handvatten waar je iets mee kan terwijl zij doorbrabbeld over een konijntje dat je verloren hebt en die ze ziet hobbelen, terwijl ze nog een nieuwe taROTkaart pakt.

Nee zonder dollen, ik geniet van horoscopen. Hoe drie zinnen zo erg je dag kunnen maken. En hoe het een gespreksstarter op een eerste date kan zijn. En je dan kan zeggen: ‘Vroeg je nu echt naar mijn sterrenbeeld? Sorry ik moet door, ik kan namelijk de liefde van mijn leven tegenkomen.<

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish