’De grootste angst van mijn moeder kwam uit, ik ging met iemand afspreken die ik online had ontmoet’

We hebben tegenwoordig zoveel mogelijkheden om een relatie te krijgen. Je kunt iemand in zijn dm´s sliden, tinder downloaden of lekker ouderwets iemand tegenkomen in de bar. Waarom hebben al deze tools mij nog niks opgeleverd?

Ik ben pas echt aan het daten sinds ik op kamers woon. Dat begon toen ik achttien was in Den Bosch. Eenmaal toen ik de vrijheid van alleen wonen had ontdekt ging er een deur voor mij open. Ik dacht bij mezelf Dit is geweldig, ik kan eindelijk jongens uitnodigen zonder dat ze zo awkward mijn ouders moeten ontmoeten. Ik geef als tip mee als je begint met daten, hou de eerste date op een openbare plek. Ga lekker wandelen of terrassen! Maar helaas toen ik mijn dating carrière begon waren ome Corrie en tante lockdown nog vrij aanwezig. Dus sprak ik vaker af in mijn mooie kamer in Den Bosch.

Ik weet nog de eerste keer dat ik met iemand afspreekte in mijn kamer. Ik was zo zenuwachtig voor deze date dat ik al één uur voordat hij kwam, me al had opgemaakt en ready zat te wachten op hem. Wachtend op het appje wat hij zou sturen als hij er was. Als activiteit van de date gingen we blowen. (Corona deed niet veel goeds voor onze creativiteit voor activiteiten). Hij was een best ervaren blower en verzamelde bongs. Voor degene die niet weten wat een bong is, een bong wordt gebruikt om marihuana of hasjiesj mee te roken. Een bong is eigenlijk het broertje van de waterpijp. Ik deed best stoer en dacht dat ik hier makkelijk tegen zou kunnen. Nou nee..

De tijd ging zo snel voorbij. Voor mij voelde het alsof we twee minuten even naar Rick en Morty aan het kijken waren, maar nee de aflevering was opeens voorbij. We zaten dus al twintig minuten in stilte voor ons uit te staren terwijl we Rick en Morty keken. Terwijl mijn lichaam als een bloksteen voelde, lag ik als een papzak verder tv te kijken zonder iets te zeggen. De date was uiteindelijk nog erg gezellig! Maar ik zou als advies willen meegeven, ken je grenzen met het blowen tijdens de date of nog beter blow niet!

Amsterdam
Na een jaar gewoond te hebben in Den Bosch vertrok ik naar Amsterdam. Mijn eerste gedachte was toen ik in Amsterdam ging wonen: Ik moet Tinder weer downloaden. Ik heb een haat liefde relatie met Tinder. Altijd als ik mij verveel download ik het weer als een soort spel. Wetend dat ik het niet eens leuk vind als ik een bericht krijg van iemand. Maar in Amsterdam raakte ik aan de praat met iemand op Tinder waar het meteen goed mee klikte na even gepraat te hebben, kwam de grootste angst van mijn moeder uit, ik ging met iemand afspreken die ik online had ontmoet. Ik had voor de zekerheid mijn locatie gedeeld met mijn huisgenoten. Ik weet dat het stom is dat vele van ons deze maatregelen moeten nemen, maar just to be sure. Ik moet mijn excuses aanbieden aan Tinder want het was een leuke en geslaagde date.

Deze leuke dates hebben helaas tot niets toe geleid. Ik heb voor mezelf besloten dat ik die leuke tante wordt zonder man. Die in een schattig dorpje in Italië woont die hier de film Mamma Mia gaat nabootsen. Iemand moet deze tante zijn toch?

Meer weten over Fee? Volg haar dan op Instagram. 

Gerelateerd

Mijn passie is om mensen aan het lachen te maken!

In 2018 organiseerden wij onze allereerste Titty Talk: een first date met 40 feministen. Een inspirerende ontmoeting tussen activisten, feministische organisaties, kunstenaars en journalisten. Allemaal proberen ze op hun eigen manier een positieve verandering teweeg te brengen. Alleen wie zijn die feministen nou eigenlijk en waar staan ze voor? Wij

Lees meer »

Soms is het lastig

Lastig om te lachen,te huilen,te voelen. Kunst kan je laten voelen.Van onbegrip tot herkenning.Door stil te staan voor dat ene kleurrijke schilderij of die lichtgevende installatie, neemt kunst je mee, Het voert je even weg van dagelijkse stress of diepe gedachtes, of opent soms een ander gevoel. Kunst laat je wegdromen

Lees meer »

KUNSTTIPS! April & Mei

Welk museum moet je opslaan? Welke kunstpodcast is hot? Hoe heet die ene tentoonstelling ook alweer? Het overzicht van alle arty kunst to do’s is soms helemaal kwijt! Maar don’t worry!  Want wij zetten iedere maand de kunst- moetjes voor je op een rijtje. Genoeg om je mee te vermaken.

Lees meer »

Met bokshandschoenen aan in de achtbaan

Daar was het dan. Pijn. Schietende pijn in mijn pols. Mijn hele traject weg, paniek.  Dat is wat er in mijn hoofd gebeurt, het is niet per se waar. Ik heb een domme move gemaakt op de zak, te hard ook. Al die uren sparren in de week en los

Lees meer »

Scroll #12: Wie is Alicja Kwade?

De dagen zijn niet alleen voor uren scrollend door Tinder in bed, maar ook voor eengoede dosis scrollen aan kunst. Zo lichten we speciaal voor jou iedereweek een kunstenaar uit. Deze Scroll staat een kunstenaar centraal, die vragen stelt over het dagelijks leven via enorme beelden en installaties. Kunstenaar: Alicja

Lees meer »

Scroll #11: Wie is Isabelle Udo?

De dagen zijn niet alleen voor uren scrollend door Tinder in bed, maar ook voor een goede dosis scrollen aan kunst. Zo lichten we speciaal voor jou iedere week een kunstenaar uit. Deze Scroll staat een kunstenaar centraal, die als geen ander de online en offline wereld weet te verbinden : Isabelle Udo (1993- ) Isabelle Udo is oprichter en creatief directeur van

Lees meer »

Scroll #10: Wie is AiRich?

De dagen zijn niet alleen bedoeld voor urenlang scrollen op Tinder in bed, maar ook voor eengoede dosis kunstzinnig scrollen. Daarom lichten we speciaal voor jou iedere week een kunstenaar uit.Deze week staat een kunstenaar centraal die een eigen, futuristische toekomst creëert door het combineren van fotografie en beeldende kunst,

Lees meer »

“De mens is lastig te begrijpen.” 

Vrouw zijn, de beste pastrami tot spiritualiteit. Onze Tittymag oprichter Cathelijne Blok sprak hierover voor NRC met de wereldberoemde performancekunstenaar Marina Abramović. Lees hieronder meer: https://www.nrc.nl/nieuws/2024/03/15/marina-abramovic-ik-geef-mijn-publiek-alle-liefde-die-het-wil-a4193224

Lees meer »

The Titty Platform

Currently by invitation only. Still think you're the right fit?