Een feest vóór en dóór vrouwen: kom jij ook?!

-

La fête de la femme. Een feest dóór en vóór vrouwen (en dit keer toevallig ook mannen, haha). Dit fantastische concept is bedacht door Anna Belderink en Emma de Smit. Twee vrouwen die dol zijn op ondernemen, met véél liefde voor de horeca en andere creatieve vrouwen willen supporten. En, je voelt ‘m misschien al aankomen, maar voor deze editie hebben ze ons (en Het Lief Dagboek) gevraagd om te helpen met het neerzetten van deze mooie avond! Uiteraard wilden we dat heel graag.

Dus kom op 11 juli naar het Skatecafé in Amsterdam-Noord voor een avond vol mooie woorden van oa. Noor Spanjer, goede muziek van Noa Lauryn, Zulu Green en verschillende DJ’s, lekker (vegetarisch) eten. Uiteraard allemaal verzorgd door geweldige vrouwen! En last but not least, geniet van een bijzondere expo met het thema ‘De vrouw’ die onze Cathelijne voor speciaal voor jullie heeft gecureerd. Bewonder het werk van onder andere Sioejeng Tsao, Sevilay Maria en Denise Rosenboom. Het event is van 18:30 – 01:00 en een ticket kost €25 (inclusief diner).

Klinkt goed, toch? Koop nu je ticket via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-la-fete-de-la-femme-het-lief-dagboek-skatecafe-62432738000. See you there!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish