‘Een straatbeeld met forever glitterboobies en glitterkontjes’

-

Glamour is Glitziegal Amanda van Effrink. En Amanda is glamour. Deze fashion stylist, illustrator and artist vliegt de wereld over als een ware glitter unicornis en zorgde ervoor dat deze plek net tien standjes leuker is en er niets van glitter ontbreekt!  En dat kunnen we hier soms best wel even gebruiken toch?

TheTittyMag: Wat is glamour voor jou?

Amanda van Effrink: glamour is voor mij een fluffy schoen ipv een bikerboot, een glittereyeliner ipv mat zwart, voordat je naar bed gaat parfum op.doen. Net dat beetje extra wat een glimlach op je gezicht tovert. Magie is iets wat je zelf creëert baby.

TTM: Wie vind jij glitter& glam?
AvE: Stylist, model en moeder Maureen Powel. Deze powervrouw is de enige, die altijd precies de items heeft, die ik wil en waar ik blij van word.

TTM: Is er een keerzijde aan al deze glitters?
AvE: Nee dat is er niet, want als je gaat voor dat stukje glam in life dan moet je dat hoog houden. Je moet altijd ergens helemaal voor gaan en niet half. Dus nu moet je het ook gewoon gaan rocken!

TTM: Heb jij een visie op hoe de wereld een beetje meer glam en glitter zou kunnen krijgen?
AvE: ‘When in doubt add more glitter babe!” Ik hoop dat ik een beetje meer glitter toevoeg op deze wereld. Want elk mens wordt toch blij van een sequintje hier en een glansje daar? Wees nou eerlijk….

TTM: Hoe kunnen we daar zelf een beetje aan bijdragen?
AvE: Kunnen we niet allemaal gewoon forever glitterboobies en glitterkontjes hebben? Hoe cool als het straatbeeld zo zou zijn.

TTM: Wat is eigenlijk jouw life quote waarmee je die wereld wil veranderen?
AvE: When in doubt add more glitter and make ur own magic babe.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish