Een uitzicht zonder het geluid van botsende bootjes en heerlijke lavendelgeuren

-

WOMXN.

De lucht kleurt oranje, de bootjes zingen in de haven en de geur van lavendel. De tijd doet hier even niks.

Ik staar over een uitgestorven Frans haventje. Mijn fantasie wordt hier losgelaten en ik droom hier weg. Naar mijn maand alleen. Een maand werken in een Franse stad. Vier weken inspiratie vinden en reflecteren. Inspiratie die werd geprikkeld door de brede Parijse straten, de hysterische geluiden, de karakteristieke mensen en de meest uiteenlopende geuren.

Ik heb het meegemaakt en ondervonden. Hoe het was om een maand niet in de veilige routine te zijn van mijn eigen leventje. Hoe het was om uit de malle molen van werkdruk en sociale leven te stappen. Hoe het was om op mezelf te staan. Een mini test en avontuur voor een maand.

Ik staar over het oranje gekleurde uitzicht. Een uitzicht wat even van mij was. De volgende oranje gekleurde lucht is die in Amsterdam West. Een uitzicht zonder het geluid van botsende bootjes en heerlijke lavendelgeuren, maar wel een met de geur van de opkomende herfst en het geluid van botsende wijnflessen van buren op balkonnetjes. Ik ben klaar voor mijn volgende maand van inspiratie en reflecteren. En die maand mag wat mij betreft maanden duren.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish