En kom maar door met die Feliz NaviBerlinerbol!

Lisa en ik zijn een ééneiige tweeling. En eeneiige tweelingen kleden zich tegelijk om. Althans, dat is bij ons het geval. Overigens wonen wij niet in hetzelfde huis.  Maar dat terzijde. Wij douchen namelijk wel bijna altijd samen . Niet samen-samen. Dit is namelijk geen scène uit je favoriete Youpornfilm pske.

Maar ik wijd uit. Het was namelijk een doodnormale zaterdagmiddag: Lies en ik kleedde ons met veel bombarie aan. Wij vinden het namelijk leuk om elkaar te vermaken met acrobatische dansjes die thuishoren in het circus Renz. Met soms wat blauwe plekken en schaafwonden als gevolg.

Ik, de kleinere van de twee, was mijzelf aan het insmeren met kokosolie. No gmaals: dit is geen X-rated short story. Plotseling verscheen er een geniepi g lachje op het gezicht van Lisa: “Iemand heeft nu ook een dikke poenie “, gniffelde ze.

Chrisje keek alsof ze op kerstavond aan het afrekenen was en de caissière zei: Sorry, u heeft te weinig saldo op uw bankrekening! Waarop Lisa met een big smile antwoordde: “Ja, Chrisje. Dat is geen belediging. Dit is juist een compliment!”

Ik, Lisa, die al jaren de Euroknallers, Jonagolds en Berliner bollen adoreert en vertegenwoordigd, probeerde Chrisje ervan te overtuigen dat het net zo ‘n meevaller is als het krijgen van een grotere cupmaat. Chrisje keek een klein beetje beduusd: “Is dit nou een dolk in mijn rollade rug. Of moet ik nou een vreugde split doen?!”

Lisa keek nog steeds trots als een moeder die haar dochter voor het eerst z iet rijden zonder zijwieltjes. En speechte: “Kleine, een pondje meer om de flamoes, is hetzelfde als slagroom op een tompoes. Het geeft het toetje net wat meer smaak!”

Dat wil niet zeggen dat de dunnere varianten smakeloos zijn. Maar dat wij vrouwen ons niet hoeven te stressen om die 77-gangen diners tijdens de feestdagen. Dus voor alle dames die zich zorgen maken om een poentje meer: bestel nog maar een zak oliebollen. En kom maar door met die Feliz NaviBerlinerbol!

Gerelateerd

Scroll #7: Wie is Iris van Herpen?

De dagen zijn niet alleen voor uren scrollend door Tinder in bed, maar ook voor een goede dosis scrollen aan kunst. Zo lichten we speciaal voor jou iedere week een kunstenaar uit. Deze Scroll staat een kunstenaar centraal waar mode niet alleen een kledingstuk is, maar een grenzeloze kunstvorm. Een visionair modeontwerpster die de grenzen van wat mogelijk is, in de haute couture

Lees meer »

KUNSTTIPS! December 

Welk museum moet je opslaan? Welke kunstpodcast is hot? Hoe heet die ene tentoonstelling ook alweer? Het overzicht van alle arty kunst to do’s is soms helemaal kwijt! Maar don’t worry!  Want wij zetten iedere maand de kunst- moetjes voor je op een rijtje. Genoeg om je mee te vermaken. Of leuke gespreksstof voor tijdens de

Lees meer »

‘Maffe Monarchen’, een nieuwe podcast over dode royals!

Royalty blijft nu eenmaal intrigeren. Kunsthistoricus Paul Rem en oprichter van Tittymag, Cathelijne Blok duiken in de wereld van excentrieke vorsten en vorstinnen uit het verleden. Zij wentelen zich onbeschaamd in hun bizarre levens die rijk gevuld zijn met betekenisvolle trivia.  Wat is tijdens hun leven de impact geweest van deze royals met

Lees meer »

Scroll #6: Wie is Bobbi Essers?

De dagen zijn niet alleen voor uren scrollend door Tinder in bed, maar ook voor een goede dosis scrollen aan kunst. Zo lichten we speciaal voor jou iedere week een kunstenaar uit. Deze Scroll staat een kunstenaar centraal: Dit talent in de kunstwereld, onthult een unieke wereld van schilderkunst, die doordrenkt is met intimiteit, vriendschap, en conventies. Haar werk is bekroond met de

Lees meer »

KUNSTTIPS! November

Welk museum moet je opslaan? Welke kunstpodcast is hot? Hoe heet die ene tentoonstelling ook alweer? Het overzicht van alle arty kunst to do’s is soms helemaal kwijt! Maar don’t worry!  Want wij zetten iedere maand de kunst- moetjes voor je op een rijtje. Genoeg om je mee te vermaken.

Lees meer »

Scroll #4: Wie is Tracey Emin?

De dagen zijn niet alleen voor uren scrollend door Tinder in bed, maar ook voor een goede dosis scrollen aan kunst. Zo lichten we speciaal voor jou iedere week een kunstenaar uit. Deze Scroll staat één van de meest populaire hedendaagse kunstenaars centraal,  en iemand die weet hoe ze met haar kunst mensen direct in het hart kan raken: Tracey Emin (1963- )

Lees meer »

KUNSTTIPS! Oktober

Welk museum moet je opslaan? Welke kunstpodcast is hot? Hoe heet die ene tentoonstelling ook alweer? Het overzicht van alle arty kunst to do’s is soms helemaal kwijt! Maar don’t worry! Want wij zetten iedere maand de kunst- moetjes voor je op een rijtje. Genoeg om je mee te vermaken.

Lees meer »

The Titty Platform

Currently by invitation only. Still think you're the right fit?