En kom maar door met die Feliz NaviBerlinerbol!

-

Lisa en ik zijn een ééneiige tweeling. En eeneiige tweelingen kleden zich tegelijk om. Althans, dat is bij ons het geval. Overigens wonen wij niet in hetzelfde huis.  Maar dat terzijde. Wij douchen namelijk wel bijna altijd samen . Niet samen-samen. Dit is namelijk geen scène uit je favoriete Youpornfilm pske.

Maar ik wijd uit. Het was namelijk een doodnormale zaterdagmiddag: Lies en ik kleedde ons met veel bombarie aan. Wij vinden het namelijk leuk om elkaar te vermaken met acrobatische dansjes die thuishoren in het circus Renz. Met soms wat blauwe plekken en schaafwonden als gevolg.

Ik, de kleinere van de twee, was mijzelf aan het insmeren met kokosolie. No gmaals: dit is geen X-rated short story. Plotseling verscheen er een geniepi g lachje op het gezicht van Lisa: “Iemand heeft nu ook een dikke poenie “, gniffelde ze.

Chrisje keek alsof ze op kerstavond aan het afrekenen was en de caissière zei: Sorry, u heeft te weinig saldo op uw bankrekening! Waarop Lisa met een big smile antwoordde: “Ja, Chrisje. Dat is geen belediging. Dit is juist een compliment!”

Ik, Lisa, die al jaren de Euroknallers, Jonagolds en Berliner bollen adoreert en vertegenwoordigd, probeerde Chrisje ervan te overtuigen dat het net zo ‘n meevaller is als het krijgen van een grotere cupmaat. Chrisje keek een klein beetje beduusd: “Is dit nou een dolk in mijn rollade rug. Of moet ik nou een vreugde split doen?!”

Lisa keek nog steeds trots als een moeder die haar dochter voor het eerst z iet rijden zonder zijwieltjes. En speechte: “Kleine, een pondje meer om de flamoes, is hetzelfde als slagroom op een tompoes. Het geeft het toetje net wat meer smaak!”

Dat wil niet zeggen dat de dunnere varianten smakeloos zijn. Maar dat wij vrouwen ons niet hoeven te stressen om die 77-gangen diners tijdens de feestdagen. Dus voor alle dames die zich zorgen maken om een poentje meer: bestel nog maar een zak oliebollen. En kom maar door met die Feliz NaviBerlinerbol!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish