Het wordt een drukke week op het NDSM-terrein: tentoonstellingen, feesten en feministische talks

-

Als je denkt dat Porsche alleen maar van de auto’s is, heb je het mis. Van 8 tot en met 19 mei organiseren ze namelijk, samen met lokale creatieve geesten, zoals Glamcult, Maison the Faux en d.o.l.house, het evenement ‘Scopes’. 11 dagen lang vindt er van alles plaats op en rondom het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord! Workshops, concerten, feestjes and get-togethers. Voor ieder wat. En allemaal met de focus op de toekomst!

Vandaag kun je van 5 tot 8 uur ’s avonds de fototentoonstelling ‘Everything, Tomorrow’ van Sam Hiscox bewonderen op het Veronicaschip in Amsterdam. De naam van de tentoonstelling is een referentie naar wel heel graag iets willen bereiken, maar nooit de tijd ervoor vrijmaken. ‘Ik doe het morgen wel.’

 

 

 

Vrijdag 17 mei nodigt Maison the Faux je uit om kennis met hen en jezelf te maken via een theatrale mode-installatie. Vind een moment van vrijheid, troost en verbazing. Maison the Faux beschrijft zichzelf als ‘geworteld in een groot gevoel voor humor en zelfspot, gecombineerd met een diepe liefde voor mode.’

 

 

 

Zaterdag 18 mei geeft de Bovengrondse, van 6 tot 8 uur ’s avonds, een talk over feminisme op het Veronicaschip. De Bovengrondse is een feministisch platform waarvan je mooie, inhoudelijke gesprekken kunt verwachten.

Zondag 19 mei sluit Palm Paradise het evenement af in stijl, tropische stijl om precies te zijn. Hun  exotische vibes in combinatie met het unieke NDSM-terrein en lokale DJ’s zullen zorgen voor een warm en feestelijk einde.

 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish