Ik weet door YT-tutorials hoe ik het snelst een mango schoonmaak

-

Woman.

Boeken, Youtube, podcasts.
Ik kijk, luister en leer.
Of naja ik weet door YT- tutorials hoe ik het snelst een mango schoonmaak. En ik snap door mijn favoriete podcast soort van de Nederlandse politiek.

Maar waar haal je alle kennis echt vandaan? Door iets te lezen, te kijken of te luisteren? Maar wat kies je dan? Ga je voor een bepaald onderwerp of een schreeuwende thumbnail? Misschien raak je wel geprikkeld door wat die podcastpresentator zei. Of was het tijdens dat gesprek in je plaatselijke AH met je buurman van 2- hoog.

Kennis vind je om je heen. Soms bewust en soms onbewust. Je zoekt er soms naar en soms krijg je het ineens toegereikt. Maar daarna bepaal jij wat je ermee doet.

Ging je erdoor nadenken? Of ben je er anders door gaan handelen? Bedenk het eens bij jezelf. Misschien wel doordat je dit stukje leest, wordt iets even helemaal anders…

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish