Kom naar Titty Talk #11: House of Eussi en een womxn expo!

-

Eussi: het spiegelbeeld van issue. House of Eussi is een kunstzinnig platform voor jonge creatievelingen uit Amsterdam. Het is opgericht door Nikki Olyve, met als doel een afspiegeling te geven van maatschappelijke onderwerpen, zoals racisme, gender equality en de LHBTQ+ gemeenschap. Dit gebeurt op allerlei leuke manieren, zoals het verkopen van unieke vintage kleding, campagne voeren voor betere rolmodellen d.m.v. inclusievere fotoshoots, feministische kunstexpo’s en events.

En vanaf donderdag 8 augustus krijgt de safezone ‘House of Eussi’ voor het eerst vorm in het Meterhuisje op het Westergasterrein! Vijf weken lang kunnen young creatives hier samenkomen om elkaar te inspireren met intersectioneel feministische ideeën en idealen. Geniet van mooie muziek, mode, dans, spoken-word, film én last but not least: een expo met het thema ‘womxn’ gecureerd door The TittyMag! Bewonder het werk van fotografen Bete van Meeuwen, Lotte Dale en Sevilay Maria, de vulva-kunst van Elise Borsboom en illustraties van Sioejeng Tsao. Laat je inspireren en vraag je eens af wie of wat ‘de vrouw’ voor jou is.

Extra leuk: op zondag 11 augustus organiseren we een Titty Talk in het Meterhuisje! Dit keer met het thema ‘womxn’. De interactieve talk is van 15:00 – 16:00 en daarna (16:00 – 19:00) is het tijd voor de opening van onze fantastische expo! Kom dus vooral langs om mee te praten en daarna te genieten van al het mooie werk. En vergeet de komende maand ook zeker niet een kijkje te nemen bij House of Eussi.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish