Marlies Dekkers x The TittyMag: “Mijn rolmodel is mijn moeder!”

-

‘De koningin is back!’ Marlies Dekkers komt met een nieuwe collectie geïnspireerd op de boeken van schrijver en feminist Agatha Christie. Ze slaat de handen in één met niemand minder dan artiest Famke Louise en The TittyMag! En dit alles voor 1 gezamenlijk doel: female empowerment.


Wij hielden ze een aantal vragen voor om ze alvast in de stemming te krijgen! De rode loper met glitters lag klaar, de fotografen stonden gereed en de sfeer zat er al lekker in. Binnen een paar minuten werden we overspoeld met inspirerende gasten. Van illustrator Sioejeng Tsao en model Joann van den Herik tot blogger Maureen Powel.

De eerste vraag was: ‘Wie is jouw rolmodel?’. Willie Wartaal is zijn eigen rolmodel en Danielle van Grondelle koos haar moeder als inspiratiebron. Ten slotte vroegen we wat hen gelukkig maakt in het leven. Christina Curry en haar vriendin Shenta Ignacio vinden geluk in de liefde en hun vriendschappen.

De avond werd als één groot verhaal van Agatha Christie verteld. Van spectaculaire optredens van Famke Louise met Marlies Dekkers tot trapeze acts en geweldige dansmoves. Er was van alles te zien. Na afloop kwamen alle modellen samen op het podium om de mooie show, samen met Marlies, Famke en artiest Robin Roxette feestelijk af te sluiten.

Wil je de show terugkijken? Ga dan naar de Instagram van Marlies Dekkers!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish