“Mijn moeder noemde mij ooit een hedonist.”

-

Bij Marije denk je aan mooie kleuren, prachtige kunst, energieke dans en krachtige sport (of een combinatie alles hierboven #overdressedinthegym).
We zijn ook ontzettend blij, dat ze bij ons TittyMag Team hoort en ze zal je maandelijks hier verblijden met haar kunstblik. Deze keer laat Marije ons een stukje kunst zien waar zij van geniet. 

“Genot. Genieten is belangrijk en zelf ben ik er gek op; eten, drinken, seks, vakantie, kunst, mooie kleren: Mijn moeder noemde mij ooit een hedonist.
Toch denk ik ook dat incidenteel lijden belangrijk is om de mens gelukkig te maken. Een koude douche, het afmaken van je belastingaangifte of bijna sterven tijdens een CrossFit workout. Zo’n overwinning maakt je sterker.

Tony Montana, hier zichtbaar op dit fantastische, semi-permanente piece van Kamp Seedorf, ging kapot door zaken, maar vooral ook genot. Door te verdrinken in de geneugten des levens werd hij niet bepaald beter. Genot gone bad. Wel is het een mooi, fictief verhaal, een iconisch figuur en zorgde het uiteindelijk voor dit vette piece.

Genot kan alle kanten op, don’t be Tony 😉

Side note: Kamp Seedorf maakt dus semi-permanente street art, persoonlijk vind ik dat heel tof en aardig. Het is een papierprint die ze met lijm bevestigen aan de muur.”<

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish