My Pleasure: in gesprek met filmmaker Lisa de Neve

-

Onze eerste documentaire première is vanavond eenmalig te zien op Youtube! The TittyMag spreekt met de maker van de film My Pleasure, Lisa de Neve!

The TittyMag: Waar gaat de documentaire, My Pleasure, over?

Lisa de Neve: In de documentaire spreek ik de drie vrouwen, Swarmina, Bianca en Heather, over hun seksleven. Deze vrouwen vertellen open over de problemen, die zij tijdens seks hebben ervaren. Ik heb de vrouwen geïnterviewd over hun kijk op seks en hun persoonlijke ervaringen. Het is denk ik erg belangrijk om op deze positieve manier het gesprek open te breken. Ik heb juist geprobeerd om seks met deze documentaire op een hele positieve manier te benaderen.

TTM: Waarom wilde je deze film maken?

LDN: Het idee is eigenlijk ontstaan door iets wat ik zelf heb meegemaakt. Drie jaar lang heb ik zelf vaginisme gehad. Vaginisme betekent, dat wanneer bij penetratie je bekkenbodem zich sluit. Dit maakt deze vorm van seks zo erg pijnlijk. Ik ben hiervoor ook naar therapie geweest. Ik had altijd het gevoel, dat mijn omgeving het wilde begrijpen wat ik doormaakte. Alleen dat lukte nooit echt. Seks is toch nog een erg groot taboe. Met name, het bespreekbaar maken van seks waarin het niet gaat om het penetreren.

Ik heb veel van het maken van mijn documentaire geleerd door naar de verhalen van anderen te luisteren. Je leert dat wat je zelf meemaakt helemaal niet zo gek is. Iedereen maakt dingen mee en zelfs de raarste verhalen zijn eigenlijk helemaal niet zo raar.

TTM: Kan je ons al een beetje verklappen wat we straks om 21:00 gaan zien?

LDN: Ik volg de vrouwen niet in hun dagelijks leven, maar ik heb een intiem gesprek met ze. De vrouwen gaan vooral in gesprek over hun eigen ervaringen en ideeën over seks Het gaat in, My Pleasure, om de persoonlijke verhalen, die ze vertellen.

TTM: Wat wil je bereiken met deze film?

LDN: Ik wil het gesprek over seks openbreken. Ik wil dat vrouwen het gevoel hebben, dat zij over hun seksualiteit kunnen praten. En dat ze mogen praten. Daarom gaan we ook live op Youtube in première, zodat er een dialoog kan ontstaan. Ik moedig ook iedereen aan open en eerlijk te zijn.

Kijk samen met ons naar My Pleasure vanavond om 21.00 uur! Klik hier voor de YouTube van de film.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish