‘Het is niet alleen een winkel, maar veel meer dan dat’

-

Van eigen tietenshirts, de tofste kleurijkste instagramshoots, een eigen velour tracksuit en een sexy photoshoot in het luxe en bekendste bordeel, Yab Yum met het pracht koppel Christina Curry en Shanta Ignacio.

De meest geweldige winkel van Amsterdam, T.I.T.S. of ook wel This Is The Shit, lijkt geen grenzen te kennen in het aanpakken en uitwerken van te gekke ideeën en concepten.
Wij spraken onder het genot van een heerlijke bakje koffie in hun eigen tittiewereld, eigenaressen Nathalie Zoeteweij en Mathilde Kamphuis.

Wat zijn hun dromen en waar willen ze naartoe?

TheTittyMag: Eigen kleding ontwerpen, het verkopen van de meest toffe en nieuwste merken tot het uitbrengen van een eigen trainingspak met daaropvolgend een sexy shoot in de Yab Yum, dat klinkt als het waar maken van veel dromen. Wat is eigenlijk jullie droom?

Nathalie & Mathilde: Onze droom is voor ons allebei mensen inspireren en wat meer humor toevoegen aan de soms treurige wereld. Hiernaast is onze eigen droom, blij worden van alles wat we doen. Het is niet alleen een winkel, maar veel meer dan dat.

TTM: Dat klinkt alsof jullie meer hebben dan 1 droom?

M&N: Het houdt niet op bij 1 winkel want we willen juist verder en meer dan dat bereiken. De winkel is slechts een uiting en onze droom is om op veel meer vlakken dat te laten groeien.

TTM: Hoe is de TITS-winkel dan eigenlijk ooit begonnen?

N: Voor mij was het de reden om alles te kunnen combineren wat ik leuk vind om te doen en dat is zeker gelukt met ons TITS concept.

M: Ik heb een hele tijd niet geweten wat ik wilde gaan doen, tot Nathalie met het idee kwam om samen een winkel te beginnen en alles viel meteen op z’n plek. Binnen korte tijd hadden we het plan rond en een pand gevonden, toen wisten we zeker dat we ons gevoel moeten volgen en dat we op het juiste pad zaten.

TTM: Wat willen jullie nog bereiken?

M&N: Een heel TITS imperium haha. Je kan zoveel leuke dingen bedenken om te doen. We noemen onze klanten de Tittieclub en hebben ook echt fans, dat is toch bijzonder voor een winkel?? We hebben geen 5-jaren plan of zoiets en hebben inmiddels geleerd dat als we ons gevoel volgen en dicht bij onszelf blijven we kunnen bereiken wat we willen. Dat kan elke dag iets anders zijn. Nu zijn we vooral bezig om van onze shop een brand te maken, met een eigen label, waaronder we nu bijvoorbeeld een TITS Tracksuit hebben ontworpen.

TTM: Denk je dat we vandaag de dag te veel bezig zijn met de realiteit ipv groter dromen?

M: Als je in jezelf gelooft kunnen al je dromen werkelijkheid worden. Ik heb zelf wel een bepaalde rust nodig om ruimte te creëren in m’n hoofd om al die ideeën de vrije loop te laten. Als je teveel gefocust ben op het nu kom je niet verder. Maar ook niet vergeten om af en toe even stil te staan en te bedenken of je nog wel blij bent met wat je aan het doen bent, dat schiet er nog wel eens bij in en voor je het weet raak je jezelf kwijt.

TTM: Waar zie je dat aan?

M&N: Soms laten we ons leiden door wat anderen van je verwachten. Zoals met TITS, iedereen heeft goede adviezen en plannen voor ons en dan denken we dat we nu op ons hoogtepunt zitten en dat alles vandaag moet gebeuren, of liever nog gister. Uiteindelijk worden we daar alleen maar gestrest van. Zodra we beseffen waar we mee bezig zijn en hoe bijzonder het is wat we al bereikt hebben in 2,5 jaar, komen we vanzelf weer op het juiste pad.

TTM: Is dromen juist goed of eerder een gevaar?

M: Goed! Hele grote dromen hebben en vervolgens realistisch gaan kijken wat er echt gerealiseerd kan worden. Als je niet mag dromen, wordt het leven wel heel saai.

TTM: Kan je je daarin verliezen?

M: Ik denk dat het gevaar begint als je dromen verward met je verwachtingen. Dan is het nooit goed genoeg, omdat dromen ook een fantasie mag zijn. Dus ik probeer af en toe een stapje terug te doen om dat onderscheid weer even duidelijk te hebben.

TTM: Wat houd dat in balans?

M: Het is heel fijn dat we met z’n tweeën zijn, zodat we elkaar lekker in balans kunnen houden. Of dat nou even afremmen of juist doorpakken is.

TTM: Wat zijn de dromen van 2018?

M&N: Onze droom is het hebben van een grote ruimte, waar meer gebeurt dan alleen een shop. Een combi van kleding, feestjes, een mooi kantoor, een TITS Atelier voor onze eigen kledinglijn, een PR bureau voor alle bijzondere merken die we verkopen en een evenementenbureau tegelijk. En een winkel in Berlijn, New York en Tokyo. Dit is meer een droom voor 2025 haha. De uitdaging zit hem in de puzzel hoe we dit ooit kunnen bereiken, en tegelijk onszelf op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen en in balans gaan blijven.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish