Onze feministische beldate met Elance Academy

-

Vorig jaar organiseerden wij onze allereerste Titty Talk: een first date met 40 feministen. Een inspirerende ontmoeting tussen activisten, feministische organisaties, kunstenaars en journalisten. Allemaal proberen ze op hun eigen manier een positieve verandering teweeg te brengen. De feministen 4.0. Alleen wie zijn die feministen nou eigenlijk en waar staan ze voor? Wij stellen je ze voor in onze reeks: De feministische beldate!

Soms heeft een meisje of vrouw een steuntje in de rug nodig. Iemand waaraan je advies kan vragen, iemand die ervoor zorgt dat je sterk in je schoenen blijft staan. Elance Academy heeft hiervoor de juiste powervrouwen in huis! Maar wat is Elance Academy? En wat is hun kijk op het feminisme van nu? Je leest het allemaal hier in onze Feministische Beldate met: Aytun Aldin van Elance Academy!

The TittyMag: Wat is Elance Academy?

Aytun Aldin: Wij zijn een coaching academie voor meiden en vrouwen van 10 tot en met 32 jaar oud. We coachen deze meiden en vrouwen door middel van verschillende, op maat gemaakte programma’s. We passen de programma’s aan op de leeftijd, de leefomgeving en de behoefte van de vrouwen. Jonge meisjes hebben bijvoorbeeld meer coaching nodig bij vriendschappen en hoe je omgaat met vriendinnen dan een vrouw van 25. Zo helpen we meisjes en vrouwen aan een sterke toekomst.

TTM: Wat is jullie missie?

AA: Onze missie is om ervoor te zorgen dat meisje en vrouwen in de toekomst gelukkig zijn en sterk in hun schoenen staan. Niet alleen op financieel gebied maar ook sociaal. Wij willen ervoor zorgen dat vrouwen sociaal en emotioneel stabiel aan hun toekomst kunnen beginnen en sterk genoeg zijn om hun eigen keuzes te kunnen maken. Eigenlijk willen we gewoon meisjes en vrouwen een beetje brutaal maken en ze voor zichzelf laten opkomen!

TTM: Waar staan we met feminisme anno 2019?

AA: Ja waar staan we? Dat is een lastige vraag. We zijn hard voor onszelf bezig. Ik denk dat we nu een beetje in het midden zitten. Er is al veel gebeurt maar er moet nog veel meer gebeuren wil het helemaal perfect zijn.

TTM: Wat kan je het beste doen als je je meer wilt verdiepen in feminisme?

AA: Als je je meer wilt verdiepen in feminisme is het goed om veel te lezen er over. Om je heen te kijken en luisteren naar ervaringen en verhalen van anderen. En om er ook iets mee te doen. Als je kennis opdoet, deel die kennis dan ook weer met andere. Dit is ook de filosofie van Elance Academy!

Wil je meer weten over Elance Academy? Kijk dan even naar de site of volg ze op Instagram!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish