Onze feministische beldate met BrandedU

-

In 2018 organiseerden wij onze allereerste Titty Talk: een first date met 40 feministen. Een inspirerende ontmoeting tussen activisten, feministische organisaties, kunstenaars en journalisten. Allemaal proberen ze op hun eigen manier een positieve verandering teweeg te brengen. De feministen 4.0. Alleen wie zijn die feministen nou eigenlijk en waar staan ze voor? Wij stellen je ze voor in onze reeks: De feministische beldate!

Meer vrxuwen in leidende posities in de zakenwereld! Dat is waar BrandedU voor staat. In deze beldate spreken we met Nancy Poleon, oprichter van BrandedU. We spreken haar over hoe zij vrxuwen de zakenwereld in begeleid en haar kijk op het feminisme van vandaag.

The TittyMag: Wat is BrandedU?

Nancy Poleon: BrandedU is een personal branding programma die ik heb opgezet om meer vrxuwen naar de top te krijgen. Onderzoek heeft bewezen dat vrxuwen te weinig zichtbaar zijn en daardoor is het moeilijker voor ze om de top te bereiken in de zakenwereld. We zijn gewend om altijd heel hard te werken achter ons bureau, maar dat levert niet altijd carrière op. Heel veel organisaties focussen op het ‘beter maken’ van de vrxuw maar daar geloof ik niet in. Elke vrxuw is goed in wat ze doet, alleen soms moeten ze empowert worden om de volgende stap te nemen en zichzelf zichtbaar te maken. Dat is waar wij bij BrandedU mee helpen.

TTM: Wat is jullie missie?

NP: Onze missie is naast vrxuwen zichtbaar maken, ook ervoor zorgen dat vrxuwen zichzelf blijven als ze eenmaal in de spotlight staan. Je moet natuurlijk goed nadenken over waar je jezelf zichtbaar in wil maken. Je moet jezelf afvragen waarom je dit doet en wat je ermee wilt bereiken. Wij zorgen ervoor dat je echt blijft staan en dicht bij jezelf blijft zodat je authentiek kan handelen.

TTM: Waar staan we met feminisme anno 2020?

NP: We zijn goed op weg, maar ik denk dat de jongere generatie er nog meer druk op mag zetten. En dan schudden jullie hopelijk meer mensen van mijn generatie wakker. Ik ben zelf 46 en ik denk dat vrxuwen van mijn leeftijd nog veel te veel bezig zijn met dat hele perfectionistische gedrag. “Pas als ik 20 jaar ervaring heb kan ik het doen.” Maar dat is in deze tijd niet meer zo, je moet het gewoon doen! Wat de jongere generatie nu doet is supergoed! Er zijn veel meer netwerken waar vrxuwen elkaar kunnen leren kennen en contacten met elkaar kunnen maken. Voor mij betekent feminisme niet alleen maar gelijkheid voor de genders, maar ook dat je andere vrxuwen vooruithelpt. En dan ook echt zo inclusief mogelijk, want als je alle perspectieven erbij betrekt, dan kunnen we echt wat veranderen.

TTM: Wat kan je het beste doen als je je meer wilt verdiepen in feminisme?

NP: Zoals ik al benoemde; als je elkaar empowert kom je al veel verder. Help de andere vrxuwen en kijk niet alleen naar jezelf! Deel je ervaringen met anderen zodat zij ook verder kunnen komen. Ik geloof dat we op de aarde zijn om elkaar te helpen en dat zal ik ook altijd blijven doen. Natuurlijk kan je niet altijd iedereen helpen, maar waar het kan, moet het ook.

Wil je meer te weten komen over BrandedU? Klik dan hier!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish