Oorsprong is een woord, maar we moeten zelf bepalen hoeveel waarde de betekenis hiervan heeft

-

Woman.

Oorsprong…hoe belangrijk is dit voor ons? Moet ik weten waar ik vandaan kom om te weten wie ik ben? Kan dat überhaupt? Heerst er een voortdurende onrust als dit nog niet duidelijk is of is die zoektocht juist onze drijfveer om erachter te komen wie we zijn?

Onze oorsprong is niet alleen de plek waar we geboren worden, maar wordt ook gevormd door onze cultuur en bijbehorende tradities. Alleen zijn deze begrensd of is het juist het mooie, dat we elkaar hierin inspireren en integreren.
Oorsprong is een woord, maar we moeten zelf bepalen hoeveel waarde de betekenis hiervan heeft. Het leven lijkt een zoektocht hiernaar te zijn en iedereen gaat op zijn eigen manier hiermee om.

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waar zijn mijn roots? Vragen, die opgelost kunnen worden door 1 simpele vraag: Wie wil ik zijn?

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish