Pas je op dat ze er niet uit vallen?

-

Hallo! Ik ben Una! Ik ben 21 en woon en werk en studeer in Amsterdam. Ik studeer Psychologie, maar hou me daarnaast ook veel bezig met de kunst. Ik heb een eigen kledingmerk, Una’s Original en werk bij Filmtheater de Uitkijk. Momenteel ben ik bezig met het maken van een comic over seksuele intimidatie. 

Hier mijn allereerste illustratie voor The TittyMag! Ik heb gekozen voor één van de tekeningen uit de comic die veel invloed op mijn leven heeft gehad, helaas. Dit werd tegen mij, of eigenlijk over mij gezegd toen ik 13 was en met een vriendin mee was op vakantie. Een jongen van een jaar of 15/16 wees naar mijn borsten (ik had ze net!) en zei ‘pas je op dat ze er niet uit vallen?’. Ik was me tot dat moment niet bewust van het effect dat mijn borsten een effect hadden op mijn omgeving dus ik schrok enorm. Hij draaide zijn hoofd en zei tegen zijn vrienden ‘Dikke tieten!’. Mijn zelfvertrouwen liep toen een behoorlijke deuk en helaas was het niet de enige keer dat ik een negatieve opmerking over mijn borsten kreeg.
Deze opmerking, en andere seksueel intimiderende kreten, heb ik verwerkt in mijn comic over seksuele intimidatie, ‘Kijk niet zo boos, het was maar een grapje’. Meer informatie hierover kun je vinden op www.unajongenelis.nl

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish