Regenbogen, glitters en rolmodellen.

-

Regenboogkleuren vullen de straten. Het is een week voor Pride en een paar dagen voor het geweldige festival Milkshake. Een periode waarin we al het moois willen vieren. Daarom organiseren wij samen met Milkshake twee speciale Titty Talks in het Meterhuisje. Dinsdag hebben we gesproken over stereotypes.

Wat maakt iemand tot een goed rolmodel? Hoe belangrijk is dat? Met trots presenteren we onze Titty Talk X Milkshake! Omringd door glitterpaspoppen en een gekoelde rose gingen we het gesprek aan samen met onze drie sprekers. Sprekers Maud Wiemijer, Nederlands scenariste en schrijfster en bekend van succes serie ANNE+, Mehri Zamanbin,Onderzoeker & co- founder van Wonda Woman en Fatima Warsame, Freelance journalist voor oa NOS keken naar de invloed van de media en wat wij als maatschappij kunnen veranderen om sommige gedachtes te doorbreken. Wat is er nodig om ervoor te zorgen, dat iedereen zich vertegenwoordigd en veilig voelt? Een onderwerp waar zeker meer dan 1 talk voor nodig is, maar dinsdag was al een mooi begin.

Donderdag 25 juli praten we verder over Inclusive Party. Hoe zorg je ervoor, dat iedereen zich welkom en veilig voelt op festivals? We starten om 18:45 in het Meterhuisje. Deze keer spreken we met Managing Director Sarah Hildering, de creatieve  Loena Maas, Fotograaf Bete van Meeuwen, Brand manager Boomerang Agency Maartje Wijers en Evenementenplanner Jewell Bergen.<

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish