Soms zijn woorden niet genoeg.

-

Woman.

Soms zijn woorden niet genoeg. Dan is het niet genoeg om het te beschrijven. Ik weet dan niet hoe ik het moet verwoorden. Er komt gewoon niks uit.

Ik probeer wat te schrijven. Op mijn laptop. Op papier. Op mijn iPhone. Op de vieze autoruit. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik kan de vormen maken, maar de woorden niet. De streepjes zetten, maar geen zinnen maken. Ik weet waar de punten horen en de punten staan. Alleen wat is dat samen?

Dan worden het geen woorden en die woorden weer geen zinnen. Dan blijven het letters van onafgemaakte woorden die samen niks voorstellen.

Wat is dat dan als ik er geen betekenis aan kan hangen? Dan is het alleen een streep. Een streep die ik zelf heb gezet zonder waarde. en dan is een woord, een letter of een zin niet genoeg. Dan is het alleen maar een golvend streepje op een vieze autoruit.<

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish