Street art in tijden van “Social Distancing”

-

Marije is een van de laatste toevoegingen aan ons Titty Team en zal je verblijden met haar kunstblik op de wereld om haar heen. Deze keer roept het vragen op bij Marije. Want wat deed dat stukje kunst op die plek? Wat denk jij?

Wat hebben we veel nieuwe woorden geleerd de laatste tijd! Social distacing is wel de belangrijkste denk ik.

 Ik breng graag tijd alleen door en kan mezelf goed vermaken, maar nu het opzoeken van anderen sterk afgeraden wordt vind ik dat soms best pittig. Ik probeer iedere dag genoeg te bewegen en zorg ook voor minimaal een uur per dag aan buitenlucht, maar tijdens een wandeling in de stad is het niet altijd gemakkelijk genoeg afstand te bewaren. Het lijkt wel alsof niet iedereen de memo heeft gekregen, of het misschien overdreven vindt.

Zoals voor iedereen geldt, geldt ook voor mij dat hele Covid-19-situatie heeft veel invloed op het aantal plekken dat ik bezoek. Daarmee natuurlijk ook de hoeveelheid street art die ik zie.

Vandaar dat ik dit keer deze foto met jullie deel, een impressie van klassieke graffiti die ik vandaag tijdens mijn wandeling spotte.

Het is geen bijzonder kunstwerk, maar door de vorm van het huis en de verschillende kleuren vond ik het toch oogstrelend.

Ik ben benieuwd wat de hiërarchie op dit muurtje is en hoeveel mensen hier nachtelijk hun spuitbussen tevoorschijn toverden. Het zijn heel wat lagen. Zouden er in tijden van quarantaine juist ook nieuwe pieces bij komen? Omdat het zo lekker rustig is ‘s avonds? Of zit de street artist ook braaf thuis?

Heel veel succes allemaal deze periode en kijk vooral lekker om je heen als je buiten bent!

 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish