Sunday Scroll #20: Wie is Ambivalently yours?

-

Interessante vormen en diepe teksten. Dit zijn twee dingen die vaak terugkomen in de kunst van Ambivalently yours. Maar wie is het precies? En hoe is zij op haar kunst gekomen? Je leest het hier!

 Ambivalently yours is een pseudoniem, die de kunstenaar heeft gemaakt om het verkennen van feministische overtuigingen makkelijker te maken. Door anoniem haar creaties op het internet te plaatsen, geeft ze zichzelf een mogelijkheid om gedachtes te delen van niet alleen zichzelf, maar ook van andere.

Naarmate haar werk groeide in populariteit, werden er steeds meer illustraties van haar gedeeld en bleek ze een groot succes te zijn. Ze ziet haar kunst als een manier om jezelf te verliezen in kleur en vorm. Dit kan soms een comfortabel gevoel zijn, al zit er een diepe gedachte achter haar kunst. Ze verteld dat je op twee manieren naar haar kunst kan kijken; makkelijk, of diepzinnig.

Haar doel is om de ambivalentie van haar volgers terug te laten zien in haar kunst.  Met diepe teksten en lichte, pakkende kleuren maakt zij de illustraties. Ze toont verschillende emoties, identiteiten en definities vanuit haar eigen perspectief, maar ook vanuit het perspectief van haar volgers. Ze wil graag dat haar illustraties meer tonen dan wat zij ziet, en vanuit die gedachte brengt zij kleur op haar doek.

Bekijk de kunst van Ambivalently yours hier!

D7eO1d-WwAc1hMH
DDbEmCqXcAI9epr
image-asset-3
image-asset
RT-S2-sunny
allovertheplace
animation-video
RT-S2-cam
RT-S2-max
toolittle
previous arrow
next arrow

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish