Sunday Scroll #24: Wie is Lotte Gielen?

-

Het is weer zover, de Sunday scroll is aangebroken. Hierbij lichten wij op onze Instagram en website een vrxuwelijke kunstenaar uit. Deze Sunday Scroll laten we je het werk zien van illustrator en grafisch ontwerper Lotte Gielen, of te wel; studiolotknot. We gaan vertellen wie ze is en wat ze doet!

Lotknot’s, stijl is vrolijk, kleurrijk en speels. Je kan haar werk eerder gezien hebben, want Lotte is deel van het Tittymag team en heeft al veel verschillende Tittymag illustraties gemaakt. Als ontwerper en conceptontwikkelaar met een hart voor sociale media, heeft ze bekende opdrachtgevers als De HEMA, Happinez, Roomed, en Bedrock. Lotte is recentelijk afstudeert aan Academy of Media, Design & Technology in Maastricht.

Lotte’s kleurrijke werk lijkt luchtig, maar heeft vaak een diepe en krachtige boodschap. Feminisme en womanhood zijn vaak thema’s in haar werk. Lotknot is daarnaast de eerste illustrator, die wij hebben gevraagd voor ons Tittymag X femme artist T- shirt. Het shirt staat voor het omarmen van het community gevoel, wat we deze tijden extra nodig hebben en ook veel te zien is. Het shirt bevat een illustratie van twee vrouwen die elkaars borsten vasthouden. Want… Support your cister, always!!

Lotknot is de eerste femme kunstenaar, maar zeker niet de laatste van wie je een speciaal Tittymag x femme artist T gaat zien!

Wil je meer zien van Lotknot? Bekijk hier haar site en Instagram. En wil je met haar mooie kunstwerk op de bank zitten? Bestel hier ons nieuwe (ar)T-shirt online!

lotknot1
lotknot2
lotknot3
lotknot5
lotknot4
lotknot8
lotknot6
lotknot7
lotknot9
previous arrow
next arrow

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish