Sunday Scroll #6: Wie is Madeline Kate Martinez?

-

Onze Sunday Scroll ken je vast wel! Elke zondag lichten wij op onze Instagram een vrouwelijke kunstenaar uit. Hierbij laten we tien werken van deze persoon zien. Ook vertellen we wie ze is en wat ze doet. Nu brengen we de Sunday Scroll ook hier naartoe! In deze langere versie kom je iets meer te weten over kunstenaar zelf.

Misschien ben je haar kunst wel is tegen gekomen op Instagram. Maar wie is Madeline Kate precies? Hoe is ze beland in de kunstwereld? En wat is de boodschap in haar kunst? Je leest het hier in onze nieuwe Sunday scroll!

Madeline Kate is een kunstenaar uit Portland. Kunst is altijd een deel geweest van wie zij was. Ze werd verliefd op tekenen het moment dat ze een krijtje kon vasthouden. Het is voor haar de enige manier waarop ze haar blik op de wereld kan delen.

Ze ziet zichzelf als een echte natuur liefhebber. Ze raakt geïnspireerd door onder andere planten, landschappen en dieren. Ook heeft ze veel interesse in de vrouwelijke ziel. In deze dingen kan zij zich het beste uiten. Ze zit het liefst achter haar bureau met een grote mok sterke koffie en haar schetsboek. Als ze niet te vinden is achter haar bureau, dan vind je haar in de natuur met haar hond! Ze verkent graag nieuwe plekken, waar ze inspiratie opdoet.

De ideeën die ze op doet als ze een lange wandeling maakt schrijft ze op en probeert ze later uit te werken op papier. Als het resultaat niet is wat zij verwachtte, dan begint ze simpelweg weer opnieuw!

Als je meer illustraties van Madeline wilt bekijken, volg haar dan op Instagram! Bekijk ook onze Instagram voor een nieuwe Sunday scroll!

Untitled_Artwork+35
Untitled_Artwork+31
Untitled_Artwork+26
Untitled_Artwork+21
night_desert
IMG_0232
IMG_0220
IMG_0147
IMG_0127
IMG_0233_web
previous arrow
next arrow

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish