Sunday Scroll #1: Wie is Sasa Elebea?

-

Onze Sunday Scroll ken je vast wel! Elke zondag lichtten wij op onze Instagram een vrouwelijk kunstenaar uit laten daarbij tien werken van deze persoon zien. Ook vertellen we een beetje wie ze is en wat ze doet. Nu brengen we de Sunday Scroll ook naar de site! In deze langere versie hiervan kom je iets meer te weten over de kunstenaar zelf.

Misschien heb je de illustraties met empowering quotes wel voorbij zien komen op Instagram. Maar wie maakt deze prachtige kunstwerken? En hoe is ze op het idee gekomen? Je leest het hier in de uitgebreide versie van onze Sunday Scroll!

Sabrina Brugmann, beter bekend als Sasa Elebea, is een Argentijnse illustrator en tattoo artiest wonend in Tel Aviv. Haar werk bestaat uit illustraties emowering quotes met emowering quotes op vrouwen en vrouwelijke figuren. Sasa wil een positieve boodschap delen op haar Instagram om mensen te inspireren of motiveren! Dit doet ze met quotes zoals: “You are not alive just to pay bills and lose weight” en “Don’t tell me what to do”.

Ze gelooft dat een positieve manier van denken en een mindful leven leiden, een grote impact kan hebben op het humeur van mensen. Met haar designs deelt ze deze ervaring voor iedereen die het zoekt of die het nodig hebben. En dat lukt haar aardig goed met drieënvijftigduizend volgers op Instagram!

Haar liefde voor tekenen ontwikkelde ze al op een jonge leeftijd. Ze heeft industrieel design gestudeerd en vanuit daar kreeg ze meer en meer interesse in grafisch design en illustratie. In 2007 opende ze een Flickr account voor haar illustraties. Toen begon haar carrière als illustrator! Door de jaren heen ontwikkelde Sasa een eigen stijl voor haar illustraties. Ze laat zich inspireren door de stad en sociale situaties van over de hele wereld. Wat zij meemaakt, schrijft ze op en daar maakt ze een illustratie van. Dat is wat haar illustraties authentiek maakt.

Wil je meer zien van Sasa Elebea? Ga dan naar onze Instagram voor de Sunday Scroll! En Check hier haar Instagram!

IMG_2559
IMG_2563
IMG_2567
IMG_2562
IMG_2566
IMG_2560
IMG_2561
IMG_2564
IMG_2565
previous arrow
next arrow

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish