SundayScroll #175: Wie is Rebecca Treur?

-

Zondagen zijn niet alleen voor uren Netflixen in bed, kunstuitjes en slow mornings, maar ook voor onze wekelijkse Sunday Scroll. Hierin lichten we speciaal voor jou een vrouwelijke kunstenaar uit. Deze week: een kunstenaar, die zachte kunstwerken creëert, waarin we kunnen liggen en wegdromen naar de mooiste kleurrijke werelden. Welkom in de warme wonderenwereld van de kunstenaar Rebecca Treur.

Rebecca is in 1988 geboren in Nederland. In 2014 behaalde Rebecca haar Bachelor in Fine Art aan de Maastricht Academy of Fine Art and Design. Zij studeerde af met een combinatie van installatie en schilderijen. Soms toen wisselt Rebecca haar woon plaats af met het kikkerlandje Nederland en het geweldige eiland Ibiza.

Haar atelier is te vinden in Maastricht!

Met haar werk focust ze met een intieme blik op haar donkere periodes van haar leven: drugs, seks, verdriet, intimiteit, mishandeling en de dood. Maar ook weergeeft ze in haar kunst de plekken waar ze zich prettig en geborgen voelt.

Haar werken waren afgelopen jaren te bewonderen in Galerie L’atelier Maastricht, Café Zondag, Nightscape Productions. Vonderbunker in Amsterdam en een raam tentoonstelling in de Capucijnenstraat.

Wil je op de hoogte blijven van Rebecca? Volg haar dan zeker op Instagram!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish