The Self-Made Summit 2020

-

Op 8 oktober 2020 vond het nieuwe Self-Made Summit evenement plaats. The Self-Made Summit is een evenement door en voor carrière vrouwen. Het evenement biedt vrouwelijke rolmodellen een podium en zij laten zo de wereld zien hoe succesvol een volhardende vrouw kan zijn. Tegelijkertijd kan jij leren van hun concrete ervaringen en lessen.

The Self-Made Summit wordt georganiseerd door Hashtag Workmode. De nummer één all-female co-working space in Nederland voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, actief in de creatieve en online industrie.

Tijdens het evenement nam Cathelijne deel aan het Women Empowerment panel. In dit panel praatten de panelleden over de manier waarop vrouwen hun kwetsbare kant in kunnen zetten als kracht om bepaalde doelen te behalen. Het panel, geleid door Therese Noorlander, gaat in gesprek over hoe belangrijk het is om je open op te stellen. Er werd gepraat over hoe openheid en kwetsbaarheid een onderdeel kan zijn van women empowerment. Ook werd er gesproken over durven te kiezen en achter je keuzes te staan. Maar ook hoe vrouwen elkaar kunnen versterken.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish