The TittyMag festival

-

Spiritualiteit kunst en feminisme komen allemaal samen bij ons festival 1 april! Samen met Stedelijk Museum Schiedam organiseren wij festijn waarin bezoekers kunnen genieten van workshops, muziek en panelgesprekken.

In de huidige tentoonstelling ‘Spiritual Urgency’ hebben onze Cathelijne Blok en Imaan van der Zwan een eigen zaal ingericht waarin zij aan de kand van kunst laten zien hoe spiritualiteit kan leiden tot een gevoel van healing, zelfacceptatie en bevrijding, waardoor je daarna volledig jezelf kunt zijn. Hoe je deze begrippen terug kunt zien in kunst, ontdek je in de tentoonstelling!

Tijdens het festival kun je genieten van het huiskamerconcert van de fantastische singer-songwriter Naaz, die bekend werd van haar vertolking van het protestlied ‘Azadi’ in de talkshow Khalid en Sophie. Ook zijn de panelgesprekken over kunst en spiritualiteit zeker niet te missen tijdens het festival. Of doe mee aan workshops van schilder Sophie Steengracht en Studio Poca (Julie de Ruijter) met Beer en Geer. Verliefd, kriebels of liefdesverdriet? Laat Green Witch Thirza van Krullen en Kruiden een love poisson voor je bereiden. Het festival wordt afgesloten met een unieke performance van de fenomenale funkt DJ Tim Wes. En het festijn wordt natuurlijk voorzien van lekkere bites van Mama Haqs!

Je bent 1 april van harte welkom bij het Stedelijk Museum Schiedam van 14:00 tot 18:00.

Wil jij erbij zijn? Koop dan hier je kaarten!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish