The TittyMag x vanMoof: reis mee met onze Female Ambassador Tour

-

In samenwerking met vanMoof, Melkweg Expo, Hama Gallery en Moise Amsterdam ging The TittyMag op pad tijdens de Female Ambassador Tour! Samen fietsten we langs twee exposities en verschillende stops in het prachtige Amsterdam.

VanMoof
Op 6 september 2021 organiseerde fietsenmerk vanMoof van 12.00 tot 13.00 een Female Ambassador Tour, waar de vrouw van begin tot eind centraal staat. Het op maat gemaakte programma stond volledig in teken van female owned businesses, het female owned magazine en de female owners van de fietsen. Tijdens de tour werden er korte stops gemaakt – die ook alles te maken hadden met het thema – en vond ook spoken word optreden plaats.

Melkweg Expo
In de Melkweg bezochten we de expositie van het fotofestival HYBRIDS: Forging New Realities as Counter-Narrative, georganiseerd door Futures en Melkweg Expo. Deze tentoonstelling is van 10 september t/m 17 oktober open voor publiek.

Onder het thema HYBRIDS: Forging New Realities as Counter-Narrative onderzoeken Futures en Melkweg Expo hoe counter-narratives en artistieke experimenten onze realiteit uitdagen en bevragen. Elf artiesten verkennen het hoofdthema van het festival in een online omgeving en een offline tentoonstelling in Melkweg Expo.

Hama Gallery
Tot slot gingen we langs bij Hama Gallery. Zij staan er voor dat een galerie een ruimte moet zijn waar kunst en mensen elkaar grenzeloos ontmoeten. Hama Gallery deelt de toewijding van haar kunstenaars om te experimenteren buiten de vier muren van de ‘white cube’ om.

We bezochten de expositie Not an Assignment: Serana Angelista, Ziarah Janssen en Kenneth Aidoo. In deze groepsexpostie zonder eisen, voorwaarden of verwachtingen ontpoppen deze drie kunstenaars zich los van opgedragen kaders of opdrachten. De werken vieren de artistieke verbeeldingskracht met een hoop betekenis, levendige kleuren en zowel geschilderde – als digitale texturen en patronen. Deze expositie is te zien van 6 augustus t/m 26 september.

 

 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish