TittyMag art t-shirt: smash the patriarchy!

-

Fashionable op de bank èn je favoriete vrouwelijke artist supporten? The TittyMag helpt je hier graag mee! Onze tweede reeks TittyMag art t-shirts liggen klaar!

Voor onze speciale t-shirt collabs vragen we vrouwelijke artiesten om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan op door ons geproduceerde t-shirts. Zo kunnen we samen de art community supporten, en er in TittyMag stijl amazing uitzien!

Onze tweede reeks t-shirts zijn ontworpen door multidisciplinair kunstenaar Fela Walvisch. Fela plaatst haar werk op haar eigen instagram, @felawalvisch, maar komt ook regelmatig langs op onze eigen @TheTittymag pagina! Fela maakt kleurrijke, krachtige illustraties die je scherm (en je shirt) af spatten. Voor The TittyMag heeft ze de t-shirtdesigns ‘FLASH!’ en ‘THESE BOOTS WERE MADE FOR…’ ontworpen. 

FLASH!

Ontwerp ‘FLASH!’ staat helemaal voor body positivity. Dat lichaam van jou, is van jou! Hiermee willen we benadrukken hoe belangrijk het is dat je de vrijheid hebt om met jouw lichaam te doen wat je wilt. Je bent vrij om sexy selfies te maken, maar ook vrij om je lichaam in een TittyMag shirt te steken ;). 

THESE BOOTS WERE MADE FOR...

 

 

 

 

‘THESE BOOTS WERE MADE FOR…’ is het perfecte shirt om het patriarchaat in te vermorzelen. Een behaard been in een zebraprint cowboylaars stapt op het patriarchaat; precies hoe Fela en TheTittymag het graag zien. Een speelse, roze manier om je feministische visie naar de wereld uit te dragen!

 

 

 

Wil jij zo’n feministisch pareltje in de kledingkast? De TittyMag x Fela art t-shirts zijn nog tot 27 april te koop op Everpress!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish