TittyMag goes Japan!

-

TittyMag goes Japan! Helemaal daarheen? Waarom specifiek Japan? Wat is daar te doen? In samenwerking met Chicks on a Mission Tokyo gaat TittyMag’s Cathelijne Blok mee op een missie in Tokyo: vrouwen empoweren in het nachtleven!

Chicks on a Mission Tokyo is een groep van vrouwelijke ondernemers die het uitgaansleven in Tokyo toegankelijker wil maken voor vrouwen. Met de Olympische Spelen op komst, ligt alle focus op het nachtleven van Tokyo. De kijk op vrouwen die werken in het nachtleven of gewoon van hun vrije tijd willen genieten, is niet snel genoeg veranderd. Maar daar wordt in de week van 24 tot en met 27 november aan gewerkt! Vanaf de 24ste zijn er verschillende evenementen die in het teken staan van dit probleem.

Ook heeft Chicks on a Mission Tokyo, samen met Cathelijne, een manifest gecreëerd om het uitgaansleven toegankelijker te maken voor iedereen. Dit manifest zal online gepubliceerd worden en worden uitgereikt tijdens de verschillende ‘awareness raising’ events. In totaal staan er negen statements op het manifest, zoals ‘Empower each other’ en ‘The dancefloor is for everyone’. ThisisGary, Lizzy Pikaar, Sioejeng Tsao en Rhaida El Touny zijn de vier Nederlandse artiesten die meewerken aan dit project. Zij gaan samen met vijf artiesten uit Japan de statements omzetten in prachtige kunstwerken!

Op onze Instagram zijn alle negen kunstwerken te zien. Houd de aankomende week onze socials nog goed in de gaten en ga mee op onze missie in Tokyo!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish