TittyMag’s Steef & de wc-deur als emotioneel klankbord

-

Het is vrijdag net na middernacht. Je bent niet echt dronken, maar het station nuchter ben je ook al een tijdje gepasseerd. Je zit in een baldadige trein en de grenzen zijn onderhand al wat vervaagd. Morgen moet je vroeg op, dus je besluit na dit drankje naar huis te gaan. Alleen. Want je vriend is al twee maanden je vriend niet meer. Alles waar je toen zo zeker van leek, begin je nu steeds meer aan te twijfelen. Spijt noemen ze dat geef je pijnlijk toe.

Geen contact meer had hij aangegeven. Geen contact geen contact. Geen moeilijk contact zal hij vast bedoelen. Maar een nachtelijke berichtje in de trant van een bootycall moet geen probleem zijn toch? En terwijl je de opeens toch niet zo duidelijke woorden “geen contact” probeert te ontcijferen, staar je naar de binnenkant van de wc deur.

Je oog valt op de kort maar krachtige leus: “Peter is een lul”. Is dit bedoeld als waarschuwing stel je ontmoet straks de desbetreffende Peter? Dat lijkt je sterk. Hoe weet je nou zeker dat jullie het over dezelfde peter hebben. Maar waarom dan de moeite om helemaal naar de wc te lopen en deze toch wat agressief getinte spreuk neer te zetten?

Goed, terug naar je eigen rebus, die brengt je al genoeg kopzorgen.

Uit of niet, hij blijft een man en uit ervaring weet je dat hij niet vies van je is. In tegendeel. En mensen doen dit zo vaak toch, seks met je ex. Bovendien, je vraagt hem niet ten huwelijk. Gewoon een avondje gezellig doen zonder verdere bijbedoelingen. Echt. Jij ziet alleen maar voordelen. Hoe kun je nou nee zeggen tegen zo’n voorstel?! Het berichtje heb je inmiddels verstuurd en met gezonde spanning, maar vol goede moed wacht je zijn antwoord af.

Blieb blieb

“Soof doe normaal, je bent dronken. Laat me met rust!”

3 seconde later betrap je jezelf op het bekladden van de wc deur. “Youri is een kut lul”.

Toch mooi even twee vraagstukken opgelost tijdens je wc bezoek. Geen contact betekent ècht geen contact en de kreten op de wc deur zijn uitingen van eerlijke emoties, niet perse bedoeld voor een ander, maar iedereen mag het wel weten.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish