TITTY’S MARIJE

-

Marije is een van de laatste toevoegingen aan ons Titty Team en zal je verblijden met haar kunstblik op de wereld om haar heen. Deze keer roept het vragen op bij Marije. Want wat deed dat stukje kunst op die plek? Wat denk jij?

Afgelopen zaterdag was ik voor m’n werk in de Scheepsbouwloods op de NDSM werf. Daar staan natuurlijk de fantastische “Noord” letters, maar ernaast vond ik een klein bordje waar “pink” op geschilderd was.

Ik wist niet waar het ooit voor gediend had, maar vroeg me dat wel meteen af.
Wat deed het daar zo alleen? Was het bedoeld als kunstwerkje of ooit onderdeel van de protest? Wat heeft de maker ermee bedoeld en waarom bleef het hier zo eenzaam achter?
Ik vind het leuk als iets totaal random lijkt en dit soort vragen oproept, dan is iets voor mij eigenlijk al kunst. Kunst hoeft voor mij niet niet oogstrelend te zijn, maar triggert een gevoel en zet aan tot nadenken.”<

Share this article

Recent posts

Popular categories

Previous articleWaar zijn de opruiers heen?
Next article#INSTAGIRLS

Recent comments

DutchEnglish