Kijk elke donderdag Titty Talks vanuit je huiskamer!

-

Het is donderdag en dat betekent dat er vanavond een nieuwe Titty Talk voor je klaarstaat! Om even je geheugen op te frissen, hebben we een kleine recap gemaakt van de afgelopen weken. 

In onze eerste Titty Talk Live hebben we gesproken met kunstenaar en activist Sioejeng Tsao, wetenschapper Mehri Zamanbin en kunstenaar Gerdien van Halteren. Zij spraken over hoe het is om je creativiteit te uiten wanneer je in quarantaine zit. Ook deelden ze hun twijfels over de toekomst als ZZP’er.

De Titty Talk Live van vorige week ging over de overgang naar fulltime thuiswerken. Mandy Woelkens en Roos de Vries, co-hosts van de podcast CoupleGoals, vertelden hoe ze hun dag indeelden en waarom een routine voor hen van belang is. Ook zaten ze beide vol creatieve ideeën, dus hadden ze nu genoeg tijd om die uit te werken. Voor journalist en schrijver Samya Hafsaoui ging de overgang ook niet al te moeilijk, aangezien ze sowieso liever thuis werkt.

Vanavond is het dus weer tijd voor een nieuwe Titty Talk Live! Het thema van deze week is: ‘de verlaten stad’. Hoe gaan we hiermee om? Hoe voelen we ons nu als we op straat lopen? We spreken met actrice & zangeres Abbey Hoes, directeur van Favela street Rocky Hehakaija en de oprichter van Creative Women Collective Awura Abena.

Elke donderdagavond van 19.30 tot 20.15 uur gaan wij live op onze Instagram (@thetittymag).

WhatsAppImage2020-03-19at2019221
IMG_1111
IMG_1127
IMG_1138
IMG_1156
previous arrow
next arrow

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish