Upcoming Females: Wie is Tommy Genesis?

-

Opzoek naar nieuwe toffe vrouwelijke artiesten? Of gewoon opzoek naar toffe muziek? We’ve got your back!  In onze nieuwe reeks, Upcoming Females, lichten we opkomende vrouwelijke artiesten uit. Ook voegen we wat nummers van deze artiest toe aan onze TittyMag Playlist op Spotify. Houd deze dus goed in de gaten! Deze week zetten we Tommy Genesis in het zonnetje. Wie is zij?  Wat voor muziek maakt ze? Let’s find out!

Genesis Yasmine Mohanraj a.k.a. Tommy Genesis, heeft film & kunst gestudeerd aan de Emily Carr University of Art and Design in Canada. Ze is biseksueel en erg open over haar seksualiteit, seksleven en seks in het algemeen. Misschien ken je haar wel van de single ‘100 Bad’. Dit is haar bekendste nummer en werd zelfs geremixt door Charli XCX! In 2015 bracht ze haar mixtape ‘World Vision’ uit. En in 2018 kwam haar self-titeld debuutalbum ‘Tommy Genesis’ uit.

Tommy’s muziek valt eigenlijk niet in één woord te omschrijven. Het is een mix van underground hip-hop, R&B en pop. Maar ze wil eigenlijk geen genre aan haar muziek vastplakken. Ze houdt niet zo van dingen in hokjes plaatsen. Wél staat het thema seks altijd centraal. Ze noemt zichzelf dan ook wel een ‘fetish rapper’. ‘’Je denkt dat ik aan het rappen ben, maar eigenlijk is het gewoon seks-talk’’, vertelt ze in een interview.

En het is niet alleen haar muziek die ze niet wil labelen. Ook haar leeftijd houdt ze voor zichzelf! In een interview met W Magazine vertelt ze dat als het aan haar lag, je haar gender zelfs niet zou weten.

Ben je fan geworden van Tommy of wil je meer van haar zien? Volg haar dan op instagram! En als je toevallig op zoek bent naar meer muziek van toffe vrouwelijke artiesten, check dan The TittyMag op Spotify!

Upcoming Females
Artwork door: Nikky Keijzer

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish