Win kaarten voor Working Woman: een film over seksuele intimidatie op het werk

-

#MeToo op het werk. Seksuele intimidatie op de werkvloer is een probleem dat vroeger nog vaak onder stoelen of banken werd geschoven, maar sinds ‘het geval’ Harvey Weinstein steeds vaker aan de kaart wordt gesteld. Ook in de filmwereld is dit heel belangrijk, maar zien we het eigenlijk nog zelden. En dat terwijl het juist zoveel teweeg kan brengen. Maar Michal Aviad, een Israëlische filmmaker, steekt hier een stokje voor. Met haar nieuwe film ‘Working Woman’ schijnt ze licht op de verschrikkelijk gecompliceerde situaties waar velen mee te maken hebben.

Aviad identificeert zichzelf als feminist. Ze begon met het regisseren van films in de jaren ’80 en heeft inmiddels 10 films gemaakt, die allemaal kijken naar complexe sociale en politieke kwesties vanuit het vrouwelijk perspectief. In ‘Working Woman’ vertelt ze het verhaal van de 30-jarige Orna: gelukkig getrouwd met 3 kinderen. Een simpel, maar fijn leven. Máár ze hebben het niet breed en omdat haar man net een restaurant heeft geopend, gaat ze op zoek naar een baan. Wanneer ze de kans krijgt om als projectontwikkelaar aan de slag te gaan, grijpt ze die gelijk aan. Als ze al heel gauw ongevraagde promoties en bonussen krijgt, merkt ze dat ze opvalt bij haar baas. En dat hij hele andere ideeën heeft over hun relatie…

We zullen niks spoilen, maar lijkt het je nou wat om deze film gratis te kunnen bekijken? Dat kan! Wij geven namelijk 3 x 2 tickets weg om dit belangrijke verhaal te zien schitteren op 16 augustus. Wat moet je doen om kans te maken? Laat ons, vóór 14 augustus, via thetittymag@gmail.com, Insta DM of Facebook weten waarom jij ‘Working Woman’ moét zien. En bekijk hier de trailer!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments

DutchEnglish